Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans

Kavai Professionella Borstar

Sminkborstar & Penslar från KAVAI

Vi har ett stort utbud av Professionella Kavai sminkborstar och  penslar. Allt från rougeborstar till eyelinerborstar, från puderborstar  till ögonbrynsborstar - vi har sminkborstar för alla användningsområden,  i olika storlekar, och material!

Hur tar jag hand om mina borstar på bästa sätt? För  att hålla smuts och bakterier borta från sina borstar är det viktigt att  tvätta dem ofta. Tvätta helst dina borstar minst en gång i veckan, men  gärna mer. Om du inte tvättar sminkborstarna regelbundet kan  användningen av dessa ge dig oren hy och finnar, så ta dig tiden och  tvätta dem ordentligt!

  • Syntetisk borst: Vid användning av borstar i syntetiskt material är  det bästa sättet att rengöra dem i ljummet vatten och diskmedel.
  • Äkta hår: Använder du sminkborstar med äkta hår ska du tvätta dem på  samma sätt som du tvättar ditt eget hår, med schampo och lite balsam.

Oavsett material på dina sminkborstar, tvätta dem med omsorg och  skölj dem noga tills vattnet är klart. Efter att ha klämt bort  överflödigt vatten och sett till att stråna på borsten ligger åt rätt  håll, lägg borstarna på ett plant underlag, gärna på en handduk och låt  dem självtorka. Se gärna till så att själva borsten inte ligger mot  något, utan torkar fritt i luften.